Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium logó

Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium

Interdiszciplináris szakmai közösség Budapest belvárosában

Tisztelt Támogató!

A Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium közösségét olyan diákok alkotják, akik az átlagos egyetemi hallgatóknál többet szeretnének elérni egyetemi éveik alatt, majd tanulmányaik után. Saját szakmájukban kiváló, a társadalom problémáira érzékeny, szilárd értékrend mentén élő döntéshozó értelmiségiekké szeretnének válni. 

Bővebben...

Szent Ignác Díszest

A Szent Ignác Díszest évtizedes hagyománnyal bír, hiszen 2016 őszén már a XIV. alkalom kerül megrendezésre. E rendezvénynek köszönhetően a szakkollégisták személyesen is köszönetet mondhatnak azoknak, akik hozzájárulnak szakmai, közösség és lelki fejlődésünkhöz, támogatva a SZIK ösztöndíjalapját. Az est megnyitó előadásaként minden évben meghívott díszvendégünk tart megnyitó előadást, majd  ezután sor kerül a Szakkollégium bemutatására a szakkollégisták által, a vendégek bepillantást nyerhetnek egy-egy kiemelkedő hallgató kutatásába, valamint hallhatja, hogyan telnek a hallgatók mindennapjai a szakkollégium közösségében. A kitűnő borvacsora felszolgálásában az Ignác diákjai is aktívan közreműködnek.

Következő alkalmunkon legyen vendégünk!

A Díszest helyszíne: Párbeszéd Háza, 1085 Budapest Horánszky u. 20.

A Díszesten való részvétel hozzájárulási díja: 25.000 Forint

Lehetőség van kiemelt támogatási jegy vásárlására, ennek ára: 50.000 Forint

Részvételi szándékát jelezheti továbbá honlapunkon is az alábbi linken: http://szentignac.hu/hu/visszaigazolas

Bővebben...

2014-ben elnyertük a Kiváló Magyar Tartalom címet!A Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium honlapja Felhasználóbarát Honlap!Regisztrált Tehetségpont vagyunk!A szakkollégisták által indított konyhablogA szakkollégisták által indított konyhablog